Diari La Veu del País Valencià
EUPV sol·licita una comissió d’investigació sobre la presumpta trama de l’Hospital General

RedactaVeu / València.

La diputada autonòmica d’EUPV, Marina Albiol, ha registrat hui en les Corts Valencianes una sol·licitud de comissió d’investigació sobre els 31,2 milions d’euros adjudicats a una xarxa d’empreses vinculades en alguns casos a familiars directes del gerent de l’Hospital Provincial de València.

“Sergio Blasco assegura que no té relació societària amb les empreses i és cert, la relació la tenen el seu germà i el seu nebot”, explica Albiol qui recorda que la reacció de Rafael Blasco quan esclatà el denominat cas Cooperació “fou calcada: atacar i no donar cap explicació”.

La diputada autonòmica d’EUPV, Marina Albiol, s’ha felicitat pel fet que la Fiscalia anticorrupció investigue aquesta presumpta trama. Albiol ha recomanat al gerent de l’Hospital Provincial de València que “abans d’interposar les mesures judicials que considere oportunes contra Esquerra Unida o contra mi, que explique la compra de la mercantil Corporación Sociosanitaria del Mediterráneo per part del seu germà”.

Per una altra banda, la parlamentària autonòmica també assenyala que la formació d’esquerres en Les Corts ha sol·licitat tots els expedients d’adjudicació vinculats a la presumpta xarxa. “Quan tinguem accés als expedients podrem continuar recopilant dades sobre aquesta fosca i tèrbola història”, afegeix Albiol.

Comparteix

Icona de pantalla completa