Diari La Veu del País Valencià
Ruta pels monuments BIC fora de la Llei
RedactaVeu / València

Aquest diumenge 11 de maig, l’anomenada ruta del balafiament estrena un nou itinerari. Es tracta de la Ruta pels monuments BIC fora de la Llei, que té una duració de quatre hores.

L’eixida està prevista per a les 10 h des de la porta principal del Palau de Justícia (enfront de la Glorieta) i acabarà a les 14 h, en la porta del Teatre Principal.

Segons els organitzadors, es tracta d’un recorregut “informatiu, lúdic i alternatiu”, en el qual, entre altres coses, els visitants “podran reflexionar sobre l’incompliment de la Llei de Patrimoni Cultural, o veure què subjau en la intenció de derrocar les úniques cavallerisses medievals que queden a València”, a més de gaudir de la poesia en la que fóra la casa-taller del pintor Joan de Joanes.

L’itinerari és el següent: Palau de Justícia, Convent de Santo Domingo, Monestir i Església del Temple, Reial Monestir de la Trinitat, cavallerisses medievals – Palau dels Escrivà (Plaza S.Luis Beltrán), Palau dels Almiralls d’Aragó, Palau dels Català de Valeriola, Casa-Taller del pintor Joan de Joanes (parada i fonda), Palau del Marquès dels Scala (Diputació de València), Palau de la Generalitat, Palau dels Boïl d’Arenós (Borsa de València), Palau del Marquès de Huarte o Peñalba (antic Banco Urquijo) i Teatre Principal.

Les inscripcions encara estan obertes per whatsapp 695 59 44 89 i 680 25 98 63 o per correu electrònic en [email protected].

Comparteix

Icona de pantalla completa