Diari La Veu del País Valencià
CSI·F considera que ‘s’ha trencat l’espiral de destrucción d’ocupació’ que venia des de 2008

RedactaVeu / València

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSI•F) considera que la reducció en 8.259 persones de la xifra d’aturats al tancament d’abril constitueix una “bona notícia a la qual no posarem peròs ni matisos”.

En qualsevol cas, la central sindical aposta per un incentiu de la inversió productiva i reclama la reposició de les baixes per jubilació que s’estan produint en la funció pública valenciana per a, d’aquesta manera, continuar reduint la desocupació.

El sindicat assenyala que el descens en un 1,49 per cent del percentatge de persones sense treball al País Valencià demostra que “s’ha trencat l’espiral de destrucció que venia des de 2008”.

“Aquest canvi de tendència fa presagiar sens dubte una disminució cada vegada més significativa del nombre de persones sense ocupació”, sosté el sindicat.

CSI•F considera que, a més d’incentivar la inversió productiva, els responsables públics haurien d’aprofundir en la recuperació del consum. De la mateixa manera, aposta per “la reposició de les baixes per jubilació que s’estan produint en la funció pública valenciana”.

La central sindical afirma que aquestes mesures redundarien en un increment de llocs de treball i, per tant, en una disminució del nombre d’aturats al País Valencià.

Comparteix

Icona de pantalla completa