Diari La Veu del País Valencià
Contractes de 625.000 euros d’Aerocas i un torneig de golf presidits per Fabra

RedactaVeu / Castelló de la Plana

Esquerra Unida ha trencat de nou la confidencialitat a la qual sotmet el govern del PP a molts contractes de l’administració i ha fet públic a través de la seua pàgina web www.eldesconfidencial.com, els contractes de patrocini –durant els anys 2006-2010- que signà Aerocas, quan estava presidida per Carlos Fabra, amb l’empresa Match Golf Consulting, perquè es muntara un torneig de golf al mateix camp de golf de Fabra i que ell mateix també presidia: el club de campo Mediterraneo.

“És la indecència més absoluta, els diners públics passant a mans privades i ja sense amagar-se, i Fabra beneficiant la seua butxaca sense contemplació alguna, utilitzant els conters públics, els organismes públics, els càrrecs públics per els seus negocis”, critica la diputada autonòmica d’EUPV, Marina Albiol.

Aquestos contractes d’Aerocas amb Match Golf Consulting tenien com a objectiu que s’organitzaren 5 tornejos, patrocinats sota el títol “Aeroport de Castelló-Costa d’Azahar”, en el club de campo Mediterraneo de Borriol, el qual estava presidit també per Carlos Fabra. En total es destinaren cada any les següents quantitats: al 2006: 90.000 més IVA, al 2007: 129.310 més IVA, al 2008: 135.000 més IVA, al 2009: 135.000 més IVA, i al 2010: 135.000 més IVA. El muntant total ascendeix a 624.310 euros.

Albiol afirma: “Açò és ja el saqueig i la desvergonyia sense límits. És un capítol més d’aquesta història de corrupció de l’aeroport de Castelló. Carlos Fabra emprava els diners públics per fer els seus negocis. Ha de ser per tant ell qui els torne a les arques públiques”, exigeix.

Comparteix

Icona de pantalla completa