Diari La Veu del País Valencià
Intersindical crida a les mobilitzacions socials del Primer de Maig

RedactaVeu / València

Intersindical Valenciana considera que cal treballar des de la unitat de les persones i les organitzacions per a aconseguir acabar amb les polítiques antisocials dels governs espanyol i valencià.

Per aquesta raó, ha fet una crida a la mobilització social de la classe treballadora i del conjunt de la societat del País Valencià en les accions que es duran a terme hui i demà en nombroses ciutats del conjunt de comarques valencianes.

Accions 30 d’abril a Alacant, Castelló, València, Alcoi, Dénia, Elx i Benidorm

Així, el sindicat dóna suport i impulsa les mobilitzacions del moviment de la Dignitat 22M que ha convocat una nova acció estatal per al 30 d’abril en el marc del Primer de Maig de 2014.

En aquesta ocasió es tracta d’accions davant les oficines de l’INEM a tot l’estat.

Al País Valencià, aquesta acció s’ha concretat en accions a les oficines del Servef de diverses ciutats del País Valencià com són: Alacant (Isabel la Católica. 10 hores); Castelló (Historiador Viciano, 8. 11 hores); València (avinguda Navarro Reverter. 11 hores); Alcoi (Carrer Oliver, 11. 11 hores); Dénia (Servef. 12 hores); Elx (C/ Pedro Moreno Sastre, 20. 9:00 hores) i Benidorm ( Servef, 11 hores).

Per la seua banda, les reivindicacions del 22M i de les assemblees de persones aturades i precàries que convoquen les accions del dia 30A són per una ocupació digna; per la Renda Bàsica; pel transport gratuït, per persones aturades sense recursos i no més talls d’aigua i llum a les persones que no tenen recursos.

Manifestacions Primer de Maig

A més, el Primer de Maig, diada de la classe treballadora, Intersindical Valenciana també ha realitzat una crida a una participació massiva davant “les contínues agressions dels governs, de les empreses i de les administracions públiques”.

Per aquest motiu, el Sindicat considera que les manifestacions han de tindre un caràcter reivindicatiu. Així, les reivindicacions del sindicat són: no al pagament del deute; fora els governs de la Troica; ocupació digna o renda bàsica i pa, treball i sostre.

Intersindical Valenciana ha convocat manifestacions a València (plaça de Sant Agustí. 12 hores), Elx (plaça Barcelona. 11 hores), Dénia (plaça Jaume I. 12 hores) i

Vinaròs (plaça Ajuntament. 11 hores).

Comparteix

Icona de pantalla completa