Diari La Veu del País Valencià
Atraccions inflables per l’aire a Alacant

RedactaVeu / Europa Press / Alacant

Els ferits en l’accident registrat aquest diumenge en unes atraccions inflables a Alacant ja han rebut l’alta, segons han confirmat fonts de l’Hospital General, que han concretat que els atesos van ser sis xiquets i quatre adults amb contusions lleus.

L’última a rebre l’alta, a les 23 hores d’aquest diumenge, va ser una xiqueta que estava en observació, segons han concretat fonts del centre hospitalari aquest dilluns.

L’accident es va produir passades les 11.30 hores d’aquest diumenge quan més de 23 persones, entre adults i xiquets, van resultar ferides després que cinc atraccions inflables instal•lades en el pàrquing del carrer Teulada s’alçaren del sòl i anaren desplaçades uns metres a causa d’una forta ratxa de vent. Del total de ferits, 10 d’ells van ser atesos en l’hospital.

El succés va ocórrer en la zona en la qual habitualment s’instal•la el mercat ambulant de Teulada i on aquest diumenge se celebrava un acte, organitzat per la Foguera Gran Via-La Ceràmica, de concentració de vehicles antics, clàssics i històrics, que incloïa una zona amb castells inflables.

La Policia Local investiga les causes de l’incident i ha intervingut els inflables, que estan custodiats en el dipòsit de Bacarot.

Més d’una vintena de persones resultaren ferides de diversa consideració després que cinc atraccions inflables instal•lades en el pàrquing del carrer Teulada d’Alacant es desplaçaren uns metres des de la seua ubicació inicial per causes que estan sent investigades.

Un total de 15 persones van haver de ser ateses ‘in situ’ per voluntaris de Protecció Civil que es trobaven en la zona, on se celebrava una convenció de vehicles clàssics.

Comparteix

Icona de pantalla completa