La PAH aconsegueix la dació en pagament i un lloguer social per a una parella de Burjassot

La Plataforma de Burjassot allibera una parella d'afectats de la seua hipoteca i aconsegueix que tinguen un lloguer social, en el seu propi habitatge, durant tres anys
25 abril 2014 01:00h

Redactaveu / Burjassot

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) de Burjassot ha informat en una nota de premsa que després de dos anys de negociacions, el Banc Sabadell -abans la CAM- ha concedit a una parella la dació en pagament i l'opció a quedar-se amb el pis per 180 euros al mes.

“Gràcies al treball de les voluntàries i voluntaris de la Plataforma d'Afectats per les Hipoteques, aquest matrimoni de Burjassot format per Marisa i Pedro podrà refer la seua vida amb dignitat”, subratlla en el comunicat.

Pedro García, el beneficiari, ha anunciat que a partir d'ara “lluitarem per cadascuna de les persones que es troben en una situació similar a la que hem viscut nosaltres” perquè “sí que es pot!”.

Des de la PAH de Burjassot han fet una crida a totes les persones que tinguen problemes amb la seua hipoteca perquè acudisquen a les assemblees, s'organitzen i es formen per a trobar una solució.


next