Diari La Veu del País Valencià
‘El deute de Fabra amb les bandes demostra el desinterès del PP per la música’
RedactaVeu / València

Per al parlamentari de Compromís, els retards a l’hora de garantir el normal funcionament de les societats musicals i les seues escoles “demostren que el PP té un total desinterès per la música i la cultura i per la gran tasca social que fan les nostres bandes als nostres pobles i ciutats”.

Pañella ha preguntat en nombroses ocasions pels impagaments del Consell a la Federació de Societats Musicals valenciana i les respostes, “sempre s’han basat en la més absoluta de totes les ambigüitats menys dir la veritat, una veritat que comença per saber per quin motiu les bandes és un tema que porta la Conselleria de Governació i no Cultura”.

El diputat de Compromís ha insistit que els impagaments del Consell a les bandes, “posen en perill el funcionament de les agrupacions musicals, posa en perill les escoles de música d’aquestes i també posa en perill centenars de llocs de treball que generen aquestes entitats”.

Pañella ha recalcat que des de la coalició, “continuarem vigilant i continuarem denunciant els retards i els incompliments de la Generalitat amb el model associatiu més important del País Valencià”.

Comparteix

Icona de pantalla completa