Diari La Veu del País Valencià
El conseller d’Hisenda convoca els sindicats per tractar sobre la paga extra de 2012

RedactaVeu / València

El conseller d’Hisenda i Administració Pública, Juan Carlos Moragues, ha convocat per al proper dimecres 30 d’abril, a les 11 hores, una reunió amb els sindicats presents en la Mesa General de Negociació per tractar sobre el pagament de la paga extraordinària de desembre de 2012.

Intersindical Valenciana ha anunciat en un comunicat que exigirà en aquesta reunió el compliment de les sentències guanyades i la seua extensió, amb caràcter general, a la totalitat dels empleats i empleades públiques.

En eixe sentit, des del sindicat es recorda que la reunió és producte de les pressions sindicals i jurídiques que s’estan convocant. “Entre aquestes està la concentració de les delegades i delegats sindicats de la Intersindical Valenciana del passat 16 d’abril o els nombrosos recursos individuals que s’estan presentant contra la negativa del Govern valencià a pagar”, indica el sindicat.

Intersindical Valenciana anuncia que, si no paguen, iniciarà accions jurídiques contra els responsables polítics que s’hi neguen a complir les sentències i convocarà mobilitzacions per aconseguir que es retornen els diners que pertanyen a les empleades i empleats públics valencians.

Finalment, Intersindical Valenciana considera que el Govern valencià “està amagant-se” darrere de les declaracions del secretari d’Estat d’Administracions Públiques, Antonio Beteta, i de la “crisi” per “espoliar el conjunt de la plantilla de la Generalitat Valenciana i reduir els serveis públics valencians per posar-los en mans privades”.

Comparteix

Icona de pantalla completa