Diari La Veu del País Valencià
L’AVL, present en la XL Fira del Llibre de Buenos Aires

RedactaVeu / València.

L’Acadèmia Valenciana de la Llengua assisteix a la XL Fira del Llibre de Buenos Aires, que té lloc fins el dia 12 de maig, amb una selecció d’obres editades per la Institució normativa.

L’objectiu és difondre en aquesta mostra, considerada una de les cites internacionals més importants del llibre, les obres amb més projecció exterior.

Per a aquesta ocasió, l’AVL ha triat llibres de les diferents col·leccions editades per l’ens en els últims anys. Entre els títols escollits destaquen obres de diversa temàtica, com La cançó en valencià; El Llibre dels feits; Teodor Llorente: patriarca de la Renaixença; La transmissió familiar del valencià, o Els usos lingüístics a les universitats públiques valencianes.

L’AVL assistix a la Fira de Buenos Aires sota el pavelló de la Unió d’Editorials Universitàries Espanyoles (UNE), al costat de trenta-una editorials d’universitats i centres de recerca. En conjunt s’exposaran més de 400 títols que abasten les més diverses matèries i àrees del coneixement: història, filosofia, dret, poesia, cinema, art, música o comunicació, entre altres.

Comparteix

Icona de pantalla completa