Diari La Veu del País Valencià
Orxata, Atupa, Tashkenti i Assekes, protagonistes del Concert del 25 d’Abril
RedactaVeu / València

El Concert del 25 d’Abril que tindrà lloc a les 20 hores del dissabte 26 a l’Auditori de Burjassot, es realitzarà després de la manifestació que recorre els carrers de València, segons han informat els seus organitzadors.

Enguany actuaran els Orxata juntament amb Atupa i Tashkenti. També participaran Assekes, guanyadors del “Dóna la nota”, el concurs de grups musicals de la Universitat de València que celebra el Bloc d’Estudiants Agermanats cada any.

Les entrades ja estan a la venda a la web de productesdelaterra.cat.

Entre el grups que participaran al concert destaca l’actuació dels Orxata, els encarregats d’encapçalar aquesta proposta. Serà el primer concert de la gira d’estiu després de tornar del seu ‘tour’ per Europa que els ha portat a Alemanya, França i Bèlgica presentant les cançons del seu darrer treball 3.0.

Per la seua banda, Tashkenti intentarà defendre el seu últim EP Saba davant del gran públic, una proposta que asseguren estan preparant “per a un directe ben potent”. El grup de La Ribera Assekes també ha anunciat que ve amb ganes després de passar a la final del concurs de bandes Rock Penat.

Per últim cal destacar els Atupa, grup de hip hop de l’Horta que estan treballant amb Ainz Adams, productor de #Ràdiomacramé, per presentar ben prompte interessants novetats.

Enguany, al corrent de la producció de l’acte hi seran Pro21cultural.

Comparteix

Icona de pantalla completa