Diari La Veu del País Valencià
Dimiteix un regidor de Nules després de difondre’s una foto on sembla preparar una ratlla de coca
Europa Press / Nules

El PP de Nules ha assenyalat que la dimissió s’ha produït com a conseqüència del “impacte” aconseguit per una fotografia de l’exregidor publicada en un diari digital i que s’ha estès “ràpidament” a través de les xarxes socials. En aquesta imatge s’observa Adsuara, en companyia d’una altra persona, amb una targeta de crèdit, en una acció en la qual sembla manipular droga.

La dimissió ha sigut acceptada pel president local del PP i alcalde de Nules, Mario García, en tractar-se de “una decisió personal responsable”, encara que ha valorat públicament “el treball que ha realitzat durant tots aquests anys pel seu municipi i pel partit”.

De fet, segons el PP de Nules, l’afectat ha assegurat que ha presentat la seua dimissió “perquè no vol perjudicar la imatge del seu poble, ni del seu partit, ni la seua pròpia”. “Seguiré lluitant per les meues idees, que són les mateixes, les del PP, encara que ara entenc que és prioritari centrar-me a defensar la meua imatge públicament i vaig a fer-ho perquè res he d’amagar”, ha indicat l’exedil.

Adsuara ha destacat que entén la política com “un acte de servei, per açò crec que ara he de dimitir i centrar-me a netejar la meua imatge”.

Adsuara ha informat que immediatament que va tenir coneixement de la difusió de la imatge ho va denunciar davant les autoritats, en concret davant la Guàrdia Civil, i ha confiat “en la rapidesa i efectivitat en la resolució d’aquest procés per a netejar la seua imatge personal, que és el que més li preocupa en aquests moments”.

Abans de presentar la seua dimissió, l’edil va fer arribar als mitjans de comunicació una declaració personal en la qual desmentia haver consumit droga i assegurava que la imatge estava “treta de context” i que “corresponia a una reunió d’amics, enmig d’una broma”.

Comparteix

Icona de pantalla completa