Diari La Veu del País Valencià
Demanen explicacions al Congrés per l’agressió policial a un jove per dur una estelada

RedactaVeu / ACN / Madrid

El portaveu de CiU a la Comissió d’Interior del Congrés dels Diputats, Feliu Guillaumes, demanarà explicacions al director general de la Policia, Ignacio Cosidó, per les presumptes agressions que un aficionat de Cadaqués va rebre per portar una estelada durant la final de la Cop del Rei a València, segons ha anunciat el diputat de la federació nacionalista Pere Macias al seu compte de Twitter.

Cosidó ha de comparèixer dimecres pel cas de les fotos dels jutges a favor del dret a decidir que van aparèixer en la portada a ‘La Razón’. Guillaumes aprofitarà per sol•licitar a Cosidó que explique l’actuació dels agents de la policia espanyola amb l’aficionat del Barça.

A la mitja part del partit

Aquest divendres, l’aficionat va presentar una denúncia als Mossos d’Esquadra per les agressions que va rebre per part d’un grup d’agents de la policia espanyola per portar l’estelada quan es dirigia al lavabo a la mitja part de la final de la Copa del Rei a l’estadi de Mestalla, a València.

El jove va ser detingut i traslladat a la comissaria, on va rebre diversos cops que el van obligar a traslladar-se posteriorment a l’hospital.

Allà, els metges li van fer un reconeixement mèdic que acredita que les ferides que presenta són fruit d’una agressió.

Comparteix

Icona de pantalla completa