Diari La Veu del País Valencià
Rus ‘confessa amb retard’ contractes de la Diputació amb Tauroni
RedactaVeu / València

El president de la Diputació de València, Alfonso Rus va respondre dimarts durant el Ple a la diputada provincial d’EUPV, Rosa Pérez Garijo, sobre la contractació amb l’empresari pres, Augusto Cesar Tauroni.

Pérez Garijo ha recordat que les primeres preguntes que va registrar sobre l’assumpte daten de desembre de 2012 i ha declarat que “es confirma a la fi que el pres Tauroni va rebre al menys una adjudicació al 1999”.

Per a la diputada provincial d’EUPV “resulta extremadament sospitós el retard de Rus en confessar que la Diputació contractà amb Tauroni” i ha anunciat que la formació d’esquerres sol•licitarà tota la documentació administrativa d’aqueixa adjudicació.

Per altra banda, Rosa Pérez Garijo ha tornat a exigir la dimissió del gerent de l’Hospital Provincial Universitari de València, Sergio Blasco, “per haver mentit descaradament a un representant públic”.

La diputada provincial de la formació d’esquerres ha assenyalat que “totes les adjudicacions, ja siguen de l’Hospital Provincial o directament de la Diputació, resulten molt sospitoses i mereixen un control i una fiscalització especial”.

Comparteix

Icona de pantalla completa