Diari La Veu del País Valencià
Fabra ‘desvia’ 3,7 milions d’Educació i Sanitat per a ‘autobombo’
Redactaveu / València

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha criticat que el Consell haja acordat, tal i com publica aquest dilluns el DOCV, una desviació pressupostària de fons destinats a l’educació i la sanitat per a dedicar-los a la Promoció Institucional.

Es tracta de 3,7 milions d’euros que estaven consignats en els pressupostos per a l’administració educativa i cultural de la Conselleria d’Educació, per a direcció i serveis generals de la Conselleria de Sanitat i per a direcció i serveis generals de la Conselleria de Presidència.

Per a la parlamentària de Compromís Mireia Mollà “aquest és un exemple més de les prioritats del Consell que són vendre i intentar rescatar la imatge d’un govern desacreditat i desfasat, com s’està evidenciant en el ‘tour’ del president de la Generalitat Alberto Fabra pels mitjans de comunicació estatals”.

Compareixences de Ciscar i Johnson

Per això, Mollà ha demanat les compareixences del conseller de Presidència José Ciscar i de la secretària autonòmica de comunicació Lola Johnson perquè expliquen la necessitat de retallar diners d’educació i sanitat per fer-se ‘autobombo’ i més tenint en compte la política de tancament de col•legis, la supressió de línies educatives, o les retallades en sanitat i benestar social.

Aquest fet demostra, segons la diputada de Compromís, que “el Consell només es preocupa pels seus interessos partidistes en lloc de treballar pel benestar de les persones”.

Per a ampliar informació i consultar el DOCV on es publica la desviació pressupostària només cal seguir aquest enllaç.

Comparteix

Icona de pantalla completa