Detinguts dos homes de Múrcia i Oriola per retindre i agredir sexualment una discapacitada

La jove de 19 anys va perdre la consciència després que els dos individus li donaren una substància nociva per a la seua salut
/ València
29 gener 2019 01:00h

Dos homes han sigut detinguts a Múrcia i a Oriola (el Baix Segura) per detenció il·legal i agressió sexual a una discapacitada intel·lectual a la qual van donar enganyada una substància que la va fer perdre la consciència, segons ha informat aquest dimarts la Guàrdia Civil.

L'institut armat va començar a investigar el passat 19 de gener la desaparició de la jove, que va denunciar en ser localitzada que dos dies abans, en eixir de la seua casa al carrer a tirar el fem a la nit, un conegut la va convidar a prendre alguna cosa per la localitat per a tornar prompte.

Després que ell insistira, ella va acceptar i va pujar al cotxe de l'home, qui li va llevar el telèfon mòbil i contra la seua voluntat la va portar a una casa a Oriola, a la qual poc després va arribar un altre home.

Per a tranquil·litzar-la, li van donar un cigarret al qual possiblement li van afegir una substància amb la qual va començar a sentir-se indisposada i els va pregar que la portaren a casa, però els dos homes li ho van impedir. 

Després de recuperar la seua consciència i voluntat, va escapar, ja que no hi havia ningú a la casa i va demanar ajuda a un conductor al qual va abordar al carrer i que la va portar fins a la seua casa.

El metge d'un hospital de Múrcia que la va reconéixer va dir que possiblement havia sigut agredida sexualment. El presumptes agressors han sigut arrestats amb la col·laboració de la Policia Local d'Oriola i posats a disposició dels jutjats d'aquesta ciutat i de Múrcia.

next