Diari La Veu del País Valencià
Thirty Seconds To Mars, la nova confirmació de l’Arenal Sound per a l’edició d’enguany

La banda comandada per Jared Leto, Thirty Seconds To Mars, lidera, juntament amb Don Diablo, Natos i Waor, Fangoria i Lola Índigo, la llista dels dotze nous artistes que se sumen a l’Arenal Sound 2019, que tindrà lloc del 30 de juliol al 4 d’agost a la platja de Borriana.

Dellafuente, Carolina Durante, Zoo, Pol 3.14, Brisa Fenoy, Arnau Griso i Melo Romero completen els nous noms que alimenten el cartell de la desena edició d’un festival que ja comptava amb Martin Garrix, Oliver Heldens, Vetusta Morla, Karol G, C. Tangana i Beret, entre d’altres.

Thirty Seconds To Mars va tornar en 2018 amb Amèrica després d’anys sense renovar la seua música. El nou projecte de la banda liderada per l’actor Jared Leto arriba a l’Estat de la mà del festival de Borriana (la Plana Baixa) el dissabte 3 d’agost. El mateix dia, juntament amb la banda estatunidenca, Borriana comptarà amb la presència de Lola Índigo, la proposta musical de Mimi, la concursant d’Operación Triunfo; amb el conjunt madrileny Carolina Durante, i amb Arnau Griso i el seu disc La Revolución Bananera.

Dellafuente tornarà a la platja de Borriana durant la jornada del dijous 1 mentre que Fangoria, amb el seu nou treball Extrapolaciones y Dos preguntas, i la nominada a Millor Artista Espanyola en els MTV EMA 2018, Brisa Fenoy, completaran la jornada del divendres 2 d’agost.

L’actual DJ número 7 del món, Don Diablo, lidera la programació de l’últim dia del festival, el diumenge 4 d’agost, en la seua primera visita a l’Arenal Sound. Al costat del DJ holandés i també per primera vegada en el festival castellonenc apareixen els rapers Natos i Waor i la banda de Gandia Zoo. Tanquen l’última jornada de la desena edició del festival de Borriana la youtuber internacional Melo Moreno i el retorn a l’Arenal amb nou material de la banda madrilenya Pol 3.14.

Comparteix

Icona de pantalla completa