Diari La Veu del País Valencià
L’exdirector de RTVV Pedro García nega haver rebut cap indicació per a contractar amb Crespo Gomar

L’exdirector general de RTVV Pedro García ha assegurat aquest dilluns que no va rebre cap indicació per a contractar amb l’empresa de comunicació i publicitat Crespo Gomar diverses accions promocionals per més de 600.000 euros, entre elles el canvi d’imatge corporativa en 2008.

García ha comparegut en la comissió d’investigació de les Corts en què s’investiga el finançament electoral del PSPV i del Bloc en 2007 i 2008 i la seua relació amb l’empresa Crespo Gomar.

“Lamente molt no poder aportar massa, difícilment puc recordar alguna cosa que va ocórrer fa tants anys. Ni tan sols coneixia l’empresa Crespo Gomar; l’única cosa que recorde d’ells és que vaig fer una campanya d’idees per a renovar la imatge corporativa, a la qual es van presentar diverses empreses, però ho va portar tot el departament corresponent”, ha afirmat García. “L’adjudicatària va ser Crespo Gomar com a firma guanyadora, però no recorde el procediment ni els imports”, ha assenyalat també l’exdirector general de RTVV.

Segons ha explicat García, el concurs d’idees per al canvi de la imatge corporativa va ser aprovat pel Consell d’Administració i “una vegada adjudicat era l’empresa la responsable d’aplicar el canvi d’imatge”. “No tinc informació ni accés als expedients, ni recorde si vaig signar jo eixos contractes. Ni tan sols recordava que vaig contractar amb Crespo Gomar”, ha insistit García, qui ha manifestat que tampoc no va conéixer cap directiu d’aquesta empresa. “Jo no supervisava els contractes, em fie de la gent que estava baix signant i crec que està absolutament ben fet, sense cap problema”, ha assenyalat.

La diputada de Compromís Mònica Àlvaro ha interrogat García sobre la presència de José Crespo, soci i fundador de la firma Crespo Gomar, en diversos programes de RTVV com a tertulià. Aquest ha respost que “no coneixia tothom que entrava a l’edifici” i que “no estava de porter”.

Comparteix

Icona de pantalla completa