Diari La Veu del País Valencià
Alfonso Rus afirma que el van expulsar del PPCV per demanar un millor finançament autonòmic

L’expresident de la Diputació de València i del PPCV Alfonso Rus ha assegurat aquest dilluns que va ser expulsat del partit per “demanar el finançament autonòmic” en contra de les indicacions de la direcció estatal de la formació. Rus ha realitzat aquestes declaracions abans de comparéixer davant la comissió de les Corts que investiga contractes de la Generalitat amb la suposada trama corrupta destapada en el cas Imelsa.

“Quan governava em deien des de Madrid que no demanara el finançament. Jo ho demanava i per això em van tirar”, ha assegurat Rus, qui ha bromejat quan ha arribat a les Corts: “Estic jubilat. M’han jubilat”.

Preguntat per si li agrada més el PP de Mariano Rajoy o el de Pablo Casado, l’expresident de la Diputació de València ha bromejat: “Com em van tirar…, ni l’un ni l’altre”. “De veritat: em sembla bé. El nou president del partit arribarà on ell vol”, ha agregat.

I sobre VOX ha afirmat: “És una alternativa, uns que parlen clar, perquè la gent ja estava cansada que no es parlara clar. En unes coses tenen raó i en unes altres no”.

“No sé si canten el Cara al sol, però és igual, l’important és que parlen del que necessita Espanya. L’extrema dreta o l’extrema esquerra no s’estila; cal ser normal, amb criteri”, ha conclòs.

Comparteix

Icona de pantalla completa