La Nau examina la justícia valenciana en un debat amb representants de les forces polítiques

María José Ferrer San Segundo, Manuel Mata, Ferran Puchades, Antonio Subiela i Fabiola Meco són els cinc ponents que participaran en l'acte d'aquest dimarts
/ València
28 gener 2019 01:00h
L\'objectiu de l\'acte és debatre sobre les idees en matèria de justícia dels partits polítics i traslladar-los les propostes de la ciutadania i dels col·lectius de la justícia.

El Vicerectorat de Cultura de la Universitat de València i l'associació Juezas y Jueces para la Democracia han organitzat per a aquest dimarts, 29 de gener, una taula redona integrada pels representants de les forces polítiques valencianes amb representació parlamentària sota el títol 'La justícia valenciana a examen'. L'acte, que estarà moderat per Luis Manglano, magistrat del Tribunal Superior de Justícia valencià i membre de Juezas y Jueces para la Democracia, tindrà lloc a l'Aula Magna del Centre Cultural La Nau, a les 19 hores, i l'entrada és lliure fins a completar l'aforament. En el debat participaran María José Ferrer San Segundo (PPCV), Manuel Mata (PSPV-PSOE), Ferran Puchades (Compromís), Antonio Subiela (Ciutadans) i Fabiola Meco (Podem).

L'objectiu de l'acte és debatre sobre les idees en matèria de justícia dels partits polítics i traslladar-los les propostes de la ciutadania i dels col·lectius de la justícia de cara a les pròximes eleccions autonòmiques. Per això, diferents institucions i organitzacions vinculades a la justícia podran interpel·lar els ponents per a establir un debat obert sobre els problemes actuals de la justícia valenciana i les propostes de solució i millora per als pròxims quatre anys de legislatura.

Hi haurà una fila a la qual han confirmat assistència Pilar de la Oliva, presidenta del TSJCV; Gabriela Bravo, consellera de Justícia; Teresa Gisbert, la fiscal superior valenciana; Auxiliadora Borja Albiol, degana del Col·legi d'Advocats de València; Francisco Palao Gil, degà de la Facultat de Dret de la Universitat de València; Begoña Molla Sanchis, vicedegana del Col·legi de Procuradors; Ubaldo Nieto, directiu del Col·legi Notarial; M. Begoña Longas, degana del Col·legi de Registradors de la Propietat, i J. Antonio Lloret, president de la Asociación Valenciana de Juristas Demócratas.

També han confirmat l'assistència representants d'associacions judicials com la Asociación Profesional de la Magistratura (APM), la Asociación Judicial Francisco de Vitoria (FV), Juezas y Jueces para la Democracia (JJPD), la Asociación de Fiscales (AF), la Unión Progresista de Fiscales (UPF), el Col·legi de Secretaris Judicials, el Sindicato de Letrados (SISEJ), la Unión Progresista de Secretarios Judiciales (UPSJ) i els sindicats de l'administració de justícia, entre d'altres.

next