Diari La Veu del País Valencià
L’Aemet activa l’alerta taronja a la demarcació de Castelló per forts vents

Les temperatures es mantindran aquest diumenge en valors similars als de la jornada de dissabte al País Valencià, així s’aconseguiran els 20 graus en nombrosos observatoris de la costa, mentre que a l’interior nord del territori, en la zona de Morella (els Ports), hi haurà avís taronja (risc important) per fortes ratxes de vent.

En aquesta zona, l’avís taronja estarà actiu durant la primera meitat del dia i, la resta del dia, la predicció de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) rebaixa l’alerta a nivell groc (risc). En aquest mateix nivell, hi haurà alertes en el litoral nord de Castelló, així com a l’interior sud de València i interior nord d’Alacant.

Pel que fa a les temperatures, la més alta es preveu per a la ciutat d’Alacant, amb 21 graus, mentre que en punts com Dénia (la Marina Alta), Elx (el Baix Vinalopó), Oriola (el Baix Segura) i València tindran 20 graus. A Castelló, la màxima serà de 19 graus, la mateixa que a Gandia (la Safor); mentrestant, a l’interior les màximes se situaran entorn dels 15 graus, amb 15 a Alcoi (l’Acoià), 14 a Requena (la Plana d’Utiel) i 17 a Ontinyent (la Vall d’Albaida).

La màxima més freda es registrarà a Morella, on a penes se superaran els 8 graus. De fet, en diverses localitats de la costa, la temperatura mínima serà més alta que la màxima morellana.

Comparteix

Icona de pantalla completa