Diari La Veu del País Valencià
Taxistes valencians es desplaçaran fins a Madrid per a sumar-se a les protestes

La Confederació de Taxistes Autònoms del País Valencià està organitzant el desplaçament dels seus membres dilluns que ve a Madrid per a sumar-se a les protestes dels seus companys a la capital i han obert un compte bancari per a realitzar aportacions econòmiques.

En un comunicat, la confederació denuncia que els seus companys a Madrid “s’estan dessagnant” i necessiten sentir el “suport en aquestos durs moments” que ja estan rebent de taxistes de tota Espanya que s’han desplaçat a la capital.

“La Comunitat Valenciana està amb els companys de Madrid”, asseguren des de la confederació, que ha indicat que estan organitzant una acció conjunta per a desplaçar-se a la capital dilluns que ve i forçar al fet que la situació “se solucione ja”.

“Els nostres companys necessiten sentir el suport en els durs moments que estan vivint”, assenyalen des de l’organització, que recorda que huit companys porten ja diversos dies en vaga de fam.

De la mateixa manera han informat que s’ha obert un “compte contra l’intrusisme” en el qual es realitzaran aportacions econòmiques “per al fons de resistència dels companys de Madrid”, destinats a sufragar, entre d’altres, la despesa de menjar i el pagament de multes.

Comparteix

Icona de pantalla completa