Diari La Veu del País Valencià
El PPCV manté l’amenaça de portar al Constitucional la tramitació de la Llei de Serveis Socials

El portaveu de Serveis Socials del Grup Popular en les Corts, José Juan Zaplana, ha assenyalat que, després de la celebració aquesta vesprada de la Comissió de Política Social i “malgrat una nova votació” de les 57 esmenes a la Llei de Serveis Socials, continuarà estudiant la possibilitat de portar al Tribunal Constitucional la tramitació d’aquesta norma per “vulneració dels drets” dels diputats.

Així, José Juan Zaplana ha assenyalat, en un comunicat, que “la Comissió organitzada aquesta vesprada ha sigut un paperot”. “Ha tornat a estar plena d’irregularitats perquè, en primer lloc, no ha sigut una comissió de continuïtat de l’anterior, s’ha convocat per urgència sense motiu en menys de 24 hores, no s’ha contestat per escrit al recurs de reposició interposat, s’han votat una sèrie d’esmenes per segona vegada sense anul·lar la primera votació. S’ha demanat aclariment i no s’ha donat cap resposta”, ha relatat.

“Entenem que es continue vulnerant el reglament, els drets dels diputats i no es permet traure la llei amb garanties”, ha considerat el parlamentari popular.

Per al portaveu del PPCV, “el Botànic continua forçant el reglament per a aprovar la llei social més important de la legislatura per la porta de darrere” intentant “botar-se tots els controls”.

Comparteix

Icona de pantalla completa