Diari La Veu del País Valencià
Un advocat del ‘Cas Gürtel’, quart imputat per l’intent de segrest de Soriano
Europa Press / València

L’advocat va ser imputat -no detingut- aquest dijous per la Policia Nacional després que un dels tres arrestats en aquesta causa, entre els quals es troba el també expresident del club de futbol Juan Soler, l’esmentara. Els agents el van citar per prendre-li declaració sobre la presumpta intermediació que va fer entre Soler i Soriano per al pagament d’un deute econòmic, i ara haurà de comparèixer davant el jutge quan aquest reba l’atestat policial.

L’advocat, Juan Carlos Navarro, ha afirmat que en cap moment ha sigut detingut “ni res”, i ha dit que tan sols va haver d’acudir a la Policia a prestar declaració, i després se’n va anar. “Em varen cridar a declarar perquè algú va esmentar el meu nom en el procediment i estan fent esbrinaments”, ha assenyalat.

No obstant açò, ha reiterat que no té “res a veure” en “cap tipus de segrest”, i pensa que l’intent d’involucrar-lo en aquest assumpte es deu al fet que “algú” vol posar en “dubte” la seua reputació per altres assumptes “grans” que està portant. “Em volen perjudicar”, ha lamentat.

“Pense que algú ha tret el meu nom per a perjudicar-me en algun dels judicis als quals estic assistint, però açò s’investigarà, s’arribarà fins a la fi i es coneixerà la veritat i el fons de l’assumpte”, ha postil·lat.

El lletrat ha agregat que quan defensa un tema, s’involucra “bastant”, i ha ressaltat que “moltes vegades es poden malinterpretar les coses i al final acabar perjudicat per coses que no has fet ni faries”, ha dit.

Els altres tres arrestats per l’intent de segrest són Juan Soler i altres dues persones -entre elles un empresari-, que ja van passar a disposició judicial dimecres passat i van quedar en llibertat amb càrrecs després que la Fiscalia no requerira presó. Així mateix, se’ls va imposar mesures cautelars com a compareixença periòdica i prohibició d’eixir del país i d’acostar-se a la víctima.

Els tres detinguts es van acollir al seu dret a no declarar davant el jutge, i Juan Soler manté la seua innocència i desmenteix tots els fets que se li atribueixen.

Comparteix

Icona de pantalla completa