Més de 500 dones es reuniran aquest cap de setmana a València per a preparar la vaga del 8M

Aquesta trobada serà l'última abans de les mobilitzacions de març en què es debatran les reivindicacions i l'argumentari de la vaga feminista
/ València
25 gener 2019 01:00h

Més de mig centenar de dones representants del moviment feminista es reuniran els pròxims dies 26 i 27 de gener a València en la V Trobada Estatal del 8M, organitzada per la comissió homònima per a establir les bases que regiran les pròximes mobilitzacions al voltant del 8 de març. Seran "dos dies de treball intens durant els quals més de 500 dones provinents de tot l'Estat espanyol i d'altres països debatran i aportaran la seua visió per a construir entre totes la vaga feminista i les accions del Dia Internacional de les Dones", assenyala l'organització en un comunicat.

Aquesta trobada ve precedida per altres quatre realitzades al llarg de 2018 a Elx, Saragossa, Mèrida i més recentment a Gijón i serà l'última de l'àmbit estatal abans del 8M. Les participants es dividiran en diferents grups de treball per a tractar els temes que conformaran els eixos de les mobilitzacions: cures, consum, treball, educació, violències, migració i antiracisme. El principal objectiu de la trobada és "proposar i consolidar les reivindicacions de la vaga del 8M de 2019 i el seu argumentari per a així cridar a la participació a totes les dones de l'Estat", expliquen.

next