Un dels detinguts per la violació grupal de Callosa d'en Sarrià, de nou davant la jutgessa del cas

Aquest jove, que es troba en presó provisional i sense fiança, va sol·licitar ampliar la seua versió dels fets atés que en un primer moment va assegurar "no recordar res"
/ València
25 gener 2019 01:00h

Un dels quatre detinguts per, presumptament, cometre una violació grupal a una jove de 19 anys la passada nit de Cap d'Any a Callosa d'en Sarrià (la Marina Baixa) ha arribat als jutjats de la Vila Joiosa per a ampliar la seua declaració davant la jutgessa que porta el cas.

Aquest arrestat, de 19 anys i igual que els altres tres, havia sol·licitat a la titular del jutjat d'instrucció número 4 de la Vila Joiosa ampliar la declaració que va prestar a les 48 hores de la seua detenció, després de la qual es va dictar el seu ingrés en la presó provisional sense fiança.

Aquest jove ha arribat als jutjats a les 9.54 hores en un furgó de la Guàrdia Civil procedent del centre penitenciari d'Alacant II, a Villena. Emmanillat, ha sigut conduït per un agent a l'interior dels jutjats i ha ocultat el seu rostre a les nombroses càmeres de televisió i fotògrafs amb la caputxa de la seua caçadora.

El detingut, que ha sigut citat per la jutgessa a les 10 hores, no ha respost a les preguntes que li han formulat els periodistes sobre l'ocorregut durant la passada nit de Cap d'Any i la seua situació en la presó.

El jove va ser detingut el dia 1 al matí en l'habitatge de Callosa d'en Sarrià on van ocórrer els fets al costat d'altres individus de 21, 22 i 24 anys. A tots ells, la jutgessa els va enviar a presó provisional pel suposat delicte d'agressió sexual a una jove de 19 anys amb les agreujants d'abús de superioritat i tracte vexatori. Igual que els altres tres, l'arrestat es troba en la presó provisional després d'haver passat a disposició judicial, encara que, a diferència de la resta, que estan en el centre penitenciari de Fontcalent, es troba en la presó de Villena per ser menor de 21 anys.

A més d'aquesta petició per a tornar a declarar, el seu advocat va presentar un recurs de reforma i un altre subsidiari d'apel·lació contra l'ordre d'empresonament amb l'objectiu d'eixir en llibertat.

Els quatre investigats van adduir en la primera declaració davant la Guàrdia Civil i la jutge que no recordaven "res" perquè havien begut grans quantitats d'alcohol i s'havien drogat i, a més, van coincidir que no havien mantingut relacions sexuals amb la víctima i denunciant.

next