Diari La Veu del País Valencià
Una nova web recull els recursos del Parc del Túria

La singularitat del Parc Natural del Túria, la seua flora, la seua fauna i els esports d’aventura que es poden realitzar en ell (com el senderisme, les curses de muntanya, la bicicleta o les rutes a cavall) estaran a un sol clic dels visitants que vulguen gaudir d’aquest enclavament a través de la nova web parcdelturia.es.

L’espai expositiu de la Diputació de València en la Fira Internacional de Turisme Fitur 2019 ha acollit aquest dimecres la presentació d’aquesta nova plataforma informativa que pretén servir al visitant de guia per a gaudir al màxim d’aquest paratge natural, així com mostrar els recursos turístics dels municipis. La nova plataforma ofereix diverses propostes d’oci als visitants de forma senzilla i clara i en diversos idiomes: castellà, valencià i anglés.

Abans de la presentació, el responsable d’aquesta web, Jesús Herrera, ha explicat a EFE que “es postulen com una eina que organitza un poc tota la informació que hi ha en Internet de cada municipi”. “Han fet una labor excel·lent promovent els seus recursos turístics, però a un turista que arriba a València li costa trobar la informació i saber que existeix el Parc del Túria, l’entorn natural del parc i els municipis que l’envolten”, ha explicat.

L’objectiu és “treballar com un ens complet, format per tots els municipis, amb els seus recursos culturals i mediambientals”, ha afegit i ha sostingut que l'”interessant” és poder “facilitar-li les coses al turista i al visitant”.

La nova plataforma inclou informació pràctica per als usuaris del Parc Natural del Túria, potencia les qualitats turístiques dels municipis banyats pel riu i la seua àrea d’influència i completa l’oferta patrimonial i gastronòmica d’aquestos.

La web està destinada al turista actiu que vulga gaudir de la naturalesa i als ciutadans que busquen una oferta natural, cultural i d’oci alternativa.

Comparteix

Icona de pantalla completa