Diari La Veu del País Valencià
Demanen 15 anys de presó per a un preparador físic per abusos a sis joves

Un preparador físic de Busot (Camp d’Alacant) s’enfronta a una petició del fiscal de 15 anys de presó per presumptament abusar sexualment de sis joves, tres d’elles menors de 16 anys, entre 2016 i 2017. Segons la Fiscalia, a la qual ha tingut accés EFE, aquest individu suposadament es valia de la seua titulació acadèmica com a entrenador per a realitzar diversos tocaments a les xiques en contra de la seua voluntat. El Tribunal Superior de Justícia valencià (TSJCV) ha informat que el ministeri públic demana per a ell una pena global de 15 anys de presó pels delictes d’abusos sexuals a menors i continuats en el judici que es desenvoluparà aquest dimecres en la secció desena de l’Audiència Provincial alacantina.

En quatre dels sis casos, el processat va aprofitar la seua formació per a contactar amb les víctimes en el gimnàs del poliesportiu municipal. El fiscal creu provat que l’home convidava les víctimes al seu domicili particular amb el pretext de realitzar-los un pla d’entrenament personalitzat per a, una vegada allí i amb l’excusa de realitzar-los un massatge que ell denominava “cruixir l’esquena”, aconseguir aproximar-se a les xiques per a tocar-les i fregar el seu propi cos amb el d’elles.

En altre dels casos, l’acusat va aprofitar un menjar entre parelles d’amics per a convidar la filla d’un d’aquestos matrimonis a acompanyar-lo a comprar el pa. Després, segons l’acusador públic, va seguir el mateix procediment: va aconseguir que la menor entrara al seu domicili abans d’anar a comprar i, allí, també va tractar d’aprofitar-se d’ella.

Al marge de les penes de privació de llibertat, la Fiscalia sol·licita per a l’acusat set anys de llibertat vigilada i la prohibició d’aproximar-se a les presumptes víctimes durant el mateix període de temps. A més, es demana que se’l condemne a participar en programes d’educació sexual.

Comparteix

Icona de pantalla completa