Diari La Veu del País Valencià
El termòmetre baixa notablement fins a marcar 1 grau a Xàtiva

Les temperatures mínimes de la passada matinada al País Valencià han patit un moderat descens generalitzat que ha sigut notable en alguns punts com Xàtiva (la Costera), on els termòmetres han caigut 9 graus fins a marcar-ne 1.

Segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), en la demarcació de Castelló s’han registrat 0 graus a Castellfort, 4 a Vinaròs i 5 a Sogorb i en la capital castellonenca.

A la demarcació de València, les mínimes han sigut d’1 grau a Utiel, a Manises (set graus menys que ahir) i a Xàtiva (enfront dels deu d’ahir), mentre que se n’han registrat 5 en la capital valenciana i 6 a Polinyà del Xúquer i a Oliva.

A les comarques del sud, els termòmetres han marcat zero graus al Pinós, 5 a la capital alacantina i 7 a Xàbia i en la pedania il·licitana de l’Altet.

Previsions per a aquesta jornada

El País Valencià ha començat hui el dia amb cels buidats i temperatures mínimes en descens que deixaran gelades febles a l’interior de la regió, mentre que les màximes no registraran canvis, segons la predicció de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

D’aquesta manera, el mercuri arribarà als 16 graus a València, Elx, Oriola i Alacant; als 15 graus a Castelló, Gandia i Vinaròs, i als 14 graus a la Vall d’Uixó. A Requena no superarà els 11 graus i a Morella, els 7.

Per part seua, el vent serà del nord-oest moderat al nord de Castelló i fluix en la resta del territori, segons Aemet.

Comparteix

Icona de pantalla completa