Diari La Veu del País Valencià
Cinc detinguts a Benidorm per agredir i intimidar amb un gos l’exdona d’un membre de la família

Cinc membres d’un clan familiar han sigut detinguts a Benidorm (la Marina Baixa) per agredir l’exparella d’un membre de la seua família, que tenia una ordre d’allunyament sobre la víctima, a la qual van colpejar amb pals i van intimidar amb un gos de presa.

Els fets van ocórrer el passat dia 3 de gener i la dona va denunciar el succeït en la Comissaria de la Policia Nacional de Benidorm, ha informat el cos policial.

La víctima, que va haver de ser atesa a l’hospital de la Vila Joiosa (la Marina Baixa) per les lesions patides, ja no vivia amb el seu exmarit, sinó amb una amiga, qui va presenciar els fets denunciats.

Segons va relatar, estava al domicili on resideix amb la seua amiga i van escoltar forts sorolls a l’exterior. Quan van eixir a veure què ocorria es van trobar cinc familiars del seu exmarit, que resideixen a escassos metres, i la van intimidar amb un gos de presa.

Sense dir paraula, la van colpejar, la van tirar al sòl i li van pegar amb pals, i un d’ells va traure una navalla de grans dimensions i va fer la intenció de clavar-li-la.

La policia va detindre el dia 7 de gener els cinc presumptes autors de l’agressió, que entre tots sumen més d’una vintena de detencions anteriors per delictes de tràfic de drogues, robatoris violents, maltractaments, violació de domicili o atemptat contra agent de l’autoritat.

Els cinc detinguts, quatre homes i una dona, d’edats compreses entre els 18 i 57 anys, van ser posats a disposició del jutjat d’instrucció número 3 de Benidorm.

Comparteix

Icona de pantalla completa