Diari La Veu del País Valencià
Bonig fa gala de ‘valenciania’ en la convenció del PP: Continuarem conquistant el món

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig, ha afirmat aquest divendres durant la Convenció Nacional del partit que si el PPCV torna a governar “retornarà als pares la llibertat per a triar el tipus d’educació i la llengua que volen per als seus fills”.

Bonig s’ha pronunciat així en la seua intervenció en el panell de candidats autonòmics del Partit Popular, segons ha recollit la formació en un comunicat. La presidenta del PPCV ha clausurat el panell i la primera jornada de la Convenció Nacional del partit. La líder dels populars valencians ha afirmat que “la Comunitat Valenciana té una gran història i un futur brillant amb el PP” i ha subratllat la importància dels cítrics, el calçat, el tèxtil, els joguets o la ceràmica. “Som el motor econòmic i social d’Espanya i continuarem conquistant el món”, ha afegit.

La líder del PPCV ha considerat que la “malaltia política del segle XXI” és “el populisme, el nacionalisme i la crisi de la democràcia representativa”. “Quan el poble se separa del govern fa fallida el millor instrument que tenim: la democràcia. Per això és fonamental que la política recobre la credibilitat amb dues qüestions molt clares”, ha manifestat.

“En política estem per a servir”

“En primer lloc, que en política estem per a servir i no per a ser servits i, en segon lloc, que ens hem de comprometre amb la gent. Si ens comprometem amb una cosa cal fer-la. Si el PP és el partit que defensa la llibertat i la igualtat d’oportunitats cal fer-ho”, ha manifestat.

Per a Bonig, “el que es viu en la Comunitat Valenciana” és “el que sempre ha fet l’esquerra: la utilització de l’educació per a adoctrinar els xiquets i inculcar-los la seua forma de ser i de pensar”. “Tenim el privilegi de tindre dues llengües cooficials, però l’esquerra i els nacionalistes volen utilitzar la llengua per a excloure, per a establir la seua ideologia, per a confrontar amb el que ens uneix a tots, que és una història comuna”, ha agregat.

Així, ha assenyalat que el PPCV “retornarà la llibertat als pares en l’elecció de centre i llengua per a l’educació dels seus fills” i ha assegurat que el valencià “no serà motiu d’enfrontament”. Bonig ha conclòs recordant que durant aquests tres anys el Consell del Botànic “ha donat l’esquena als pares i va vulnerar els seus drets i l’únic partit que va estar al seu costat va ser el PPCV, així que lliçons de tots els altres, ni una”.

Comparteix

Icona de pantalla completa