Camps i Costa tancaran la ronda de compareixences del cas Taula a les Corts el 25 de febrer

Blasco i 'El Bigotes' també estan citats a la comissió d'investigació però ho faran a través de videoconferència des de la presó de Picassent
/ València
18 gener 2019 01:00h

L'expresident de la Generalitat Francisco Camps i l'exsecretari general del PPCV Ricardo Costa tancaran el pròxim 25 de febrer la ronda de compareixences davant la comissió d'investigació de les Corts sobre la contractació de la Generalitat amb la trama organitzada que va revelar l'operació Taula.

Aquesta comissió d'investigació, que es va constituir el passat 28 de setembre, ha fixat el seu calendari de treball fins al mes de març, la pròxima cita del qual serà el 23 de gener, perquè compareguen l'exconseller de Cultura Esteban González Pons i l'exgerent de la Fundació Jaume II Vicente Burgos.

El 28 de gener serà el torn de l'expresident de la Diputació de València Alfonso Rus i de l'exsecretari autonòmic David Serra, i el 4 de febrer estan citats l'exconseller Rafael Blasco, qui haurà de comparéixer per videoconferència des de la presó de Picassent, i l'exconseller delegat de Ciegsa Màxim Caturla.

L'11 de febrer figuren en l'ordre del dia les compareixences de l'exresponsable d'Orange Market Álvaro Pérez 'El Bigotes', qui haurà de fer-ho també per videoconferència des de presó, i els empresaris José Alfonso Vedri, Antonio Puig i Vicente Peris.

El 18 de febrer hauran d'acudir a les Corts l'exconseller de Cultura Alejandro Font de Mora, actual diputat autonòmic del PP, i l'exdiputat provincial Miguel Barranca, i finalment el 25 de febrer tancaran la ronda de compareixences Francisco Camps i Ricardo Costa.

La comissió d'investigació té convocades altres tres reunions durant el mes de març per a continuar amb els seus treballs, perquè ha de tindre les seues conclusions en el termini de sis mesos des de la seua constitució i abans que finalitze la legislatura.

next