Diari La Veu del País Valencià
Mònica Álvaro: ‘El PP es riu de nosaltres fent cap de llista a qui aprovà Castor’

RedactaVeu / Castelló de la Plana

La candidata per les comarques de Castelló de Primavera Europea, Mònica Álvaro (Compromís), considera “molt perjudicial” per a les comarques del nord del País Valencià l’elecció a dit de Miguel Arias Cañete com a cap de llista del PP per a les Eleccions Europees.

Segons Álvaro, “qui és ara ministre de Medi Ambient, era el responsable d’autoritzar i dir que el projecte Castor no tenia cap impacte mediambiental i això ho recordarem a diari perquè eixa persona ens ha fet molt de mal”. En aquest sentit, ha anunciat que “quan arribem al Parlament Europeu portarem les reivindicacions de les comarques del Nord” contra eixe projecte i les seues conseqüències”.

Álvaro ha recordat que el cap de llista dels populars, “no s’ha oposat al fracking, eixa tècnica que vol desfer-nos el nostre territori, l’economia dels nostres pobles i la nostra societat i també està a favor de les prospeccions petrolieres, eixes que posen en perill el sector pesquer i turístic i que posen en perill espais naturals tan valuosos en la nostra terra com són les Illes Columbretes”.

Per tots eixos motius, la candidata de Primavera Europea ha defensat que “cap vot valencià compromés amb la nostra terra i amb la nostra gent pot anar a parar al PP i els seus candidats, que tenen com a únic objectiu perjudicar-nos”.

Per altra banda, i en matèria d’agricultura, la candidata de Primavera Europea ha recordat que el ministre d’Agricultura i Medi Ambient, “ha perjudicat sempre els agricultors de la nostra terra a l’hora de repartir ajudes” perquè Arias Cañete ha apostat sempre per “l’agricultura continental i latifundista enfornt de la productiva agricultura mediterrània, la nostra, cosa que sempre li recordarem a partir del 25 de maig, quan les valencianes i valencians tindrem veu i vot a Estrasburg i Brussel•les” gràcies als eurodiputats de Primavera Europea, segons Álvaro.

Comparteix

Icona de pantalla completa