Diari La Veu del País Valencià
Apareix a l’IVAM documentació oficial de l’antiga Conselleria de Rafael Blasco

RedactaVeu / València.

La diputada d’EUPV en les Corts Valencianes, Esther López Barceló, ha demanat explicacions sobre l’aparició en l’Institut Valencià d’Art Modern un document signat pel cap d’àrea de Cooperació, Sergio Aguado Giménez.

“Si ja és extremadament sospitós que un document intern d’un alt càrrec de Cooperació aparega com per art de màgia en l’IVAM, més tèrbol encara és que aparega just al costat de la trituradora de paper”, ha declarat López Barceló qui ha assenyalat que “estem davant una mostra més de l’estructura clànica i clientela que el tàndem Blasco-Ciscar utilitzava en funció dels seus interessos polítics i no polítics”.

La diputada d’esquerres ha exigit a la consellera María José Català que ordene investigar la troballa d’aquest document oficial i que, primer de tot, pregunten a Consuelo Ciscar com explica aquesta situació”. “Pareix ser que la transparència que sistemàticament han negat a l’oposició i la societat civil, l’explotaven al màxim entre ells”, ha afegit López Barceló qui ha anunciat que registrarà una bateria de preguntes al voltant d’aquest peculiar succés.

Comparteix

Icona de pantalla completa