Diari La Veu del País Valencià
Català comprén el comunicat de la família de Rita Barberá però insisteix que volia reconéixer la bona herència

La candidata del PPCV a la ciutat de València, María José Català, ha assegurat aquest dissabte que respecta “moltíssim” i que “comprén” la decisió de la família de l’exalcaldessa Rita Barberá d’emetre un comunicat –en el qual critica l'”ús electoralista” de la seua figura– però ha assegurat que per a ella era “important” que les seues primeres paraules com a candidata foren per a “reconéixer la bona herència” que va deixar l’exalcaldessa.

Així s’ha pronunciat en declaracions als mitjans a la seua arribada l’Oceanogràfic, on s’ha celebrat l’acte de proclamació de les candidatures d’Isabel Bonig a la Presidència de la Generalitat i de la Català a l’Alcaldia de València, amb la presència del president del PP, Pablo Casado. Durant l’acte, Català i la resta de candidats, inclòs Pablo Casado, ha tornat a recordar la figura de Rita Barberá i a lloar la seua herència.

Després que Català al·ludira al llegat de Barberá en conéixer-se la seua designació, la família va emetre un comunicat criticant el “miserable ús electoralista” de la seua figura i que el PPCV pose ara en valor una trajectòria “flagrantment ignorada durant els últims anys”.

Sobre si li fan sentir malament eixes afirmacions de la família, ha indicat que “va ser un moment dur” però que ho comprén perquè ella és “súper familiar” i té una germana que la vol “moltíssim” i, per això, ho entén tot. “És veritat que en un moment determinat t’impacta un poc, però ho respectes i, com que tens també una germana que et vol com saps que et vol, ho comprens tot”, ha agregat.

Comparteix

Icona de pantalla completa