Diari La Veu del País Valencià
La família de Barberá demana que el PPCV s’oblide de passejar el seu cadàver durant la campanya

La família de Rita Barberá ha mostrat la seua “profunda indignació” pel “miserable ús electoralista” que el Partit Popular valencià està fent de la figura de la que va ser durant 24 anys alcaldessa de València. En un comunicat, la família s’ha manifestat en aquests termes davant els comentaris abocats des del PPCV amb motiu de la presentació del seu aspirant electoral a l’Alcaldia de València” i ha criticat que valoren “ara una trajectòria política, flagrantment ignorada durant els últims anys”.

En un acte celebrat ahir en la seu del PPCV, tant la presidenta regional dels populars, Isabel Bonig, com la candidata del PP a l’Alcaldia de València, María José Català, van reivindicar “la bona herència” de Barberá i la van definir com “la millor alcaldessa que ha tingut el país” i “un referent inqüestionable” per al PPCV. Segons la família de l’exalcaldesa de València, “el llegat de Rita Barbera és patrimoni, únic i exclusiu, de tots els valencians que li van atorgar l’honor de dirigir-los durant 24 anys, i no de cap partit, i en cap cas pot ser del Partit Popular, que la va abandonar, maltractar i expulsar de les seues files”.

“Rita Barbera va acabar els seus dies integrada en el Grup Mixt del Senat d’Espanya, molt lluny del Partit Popular per decisió d’aquesta formació política”, recorden els familiars. Igualment, han mostrat el seu “absolut rebuig als elogis interessats i vergonyants dirigits cap a l’exalcaldesa” per la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, i la candidata a l’Alcaldia de València, María José Català. “Ambdues van donar suport amb els seus vots a les Corts a una proposta perquè ‘Rita Barbera fora desposseïda de la seua acta de Senadora'”, retrau la família de Barberá. En opinió de la família, “és de lògica justícia que el PPCV s’oblide de ‘passejar el cadàver de Rita Barbera’ amb tan espuris objectius posant fi a tan lamentable situació”.

Comparteix

Icona de pantalla completa