Diari La Veu del País Valencià
Xavi Sarrià oferirà un concert acústic divendres a Benlloch

RedactaVeu / Benlloch.

El cantant d Obrint Pas, Xavi Sarrià, realitzarà un concert acústic en solitari a l’Auditori de Benlloch, el pròxim divendres a les 8 de la vesprada. L’actuació s’emmarca dins de l’acte de lliurament del Premi ‘Vi és Cultura’ que l’Ajuntament de la localitat de la Plana Alta ha atorgat al grup musical Al Tall.

Xavi Sarrià oferirà un ampli repertori de cançons conegudes de la discografia d’un dels grups capdavanters de la música en valencià, amb un to més íntim. Aquest format d’actuació, en solitari i amb una major proximitat amb el públic, no és massa habitual en el cantant valencià i serà Benlloch una de les primeres localitats en què es podrà gaudir. El concert permetrà als assistents redescobrir cançons que ja són himnes de la música valenciana com La Flama, Coratge o Viure.

El concert serà la primera activitat de la XIII edició de la Mostra Belloquina, que compta amb un bon grapat d’activitats culturals, gastronòmiques i etnològiques i que tindran lloc durant tot el cap de setmana. L’entrada a l’acte de lliurament és de bades, però és convenient reservar lloc.

Comparteix

Icona de pantalla completa