Diari La Veu del País Valencià
Català assegura que l’herència de Barberá és la base del seu projecte per a recuperar València

Satisfeta, contenta i il·lusionada. Amb aquestos tres adjectius María José Català ha descrit com afronta el repte de recuperar l’Alcaldia de València després que aquest dijous es confirmara de manera oficial que ella serà la candidata del PPCV en les eleccions municipals del pròxim 26 de maig. L’actual portaveu adjunta del PPCV a les Corts ha volgut deixar clar que el seu projecte polític per a arrabassar a Joan Ribó el consistori de la ciutat de València “no parteix de zero”, atés que compta amb l’herència de l’exalcaldessa Rita Barberá. “Partim d’una bona herència i la nostra herència és la de Rita Barberá, que va ser la millor alcaldessa que ha tingut aquest país. Ningú més que nosaltres té eixa bona herència”, ha subratllat Català.

Malgrat que ha indicat que “es reserva els detalls del seu projecte” per a l’esdeveniment d’aquest dissabte on Pablo Casado formalitzarà la seua candidatura, ha assegurat que València necessita “un perfil que combine experiència i renovació” i que tinga un “marcat sentiment valencianista”. La també exconsellera d’Educació durant el govern d’Alberto Fabra ha reconegut que el repte que té per davant “és complicat” i que, precisament per això, es deixarà “la pell en ell”. “És una de les qüestions més importants que puc fer ara mateixa pel meu partit. La confiança que ha dipositat el meu partit i Bonig en mi els la vull tornar en vots”, ha afegit.

“Arriscada i valenta”

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, també ha estat present en les primeres declaracions de Català com a candidata a l’Ajuntament de València. Per a Bonig, la seua companya és “valenta i arriscada” per “acceptar una tasca política que no és gens fàcil”. La líder dels populars valencians també ha dedicat unes paraules per al portaveu municipal en el consistori, l’independent Eusebio Monzó: “No solament ha dut la veu del PP en l’Ajuntament de València sinó que és una grandíssima persona. En la política és difícil trobar tanta generositat i companyonia”.

Comparteix

Icona de pantalla completa