La CEV reafirma el seu suport a Intu Mediterrani i diu que treballarà "perquè siga considerat pel Consell"

L'empresa britànica impulsora del macrocentre comercial a Paterna ha demanat a la patronal que faça de mitjancera després del rebuig de Medi Ambient
/ València
9 gener 2019 01:00h
No obstant això Costa va explicar que habitualment els centres comercials de dimensions semblants a les d\'Intu Mediterrani no es limiten a tindre 120.000 metres quadrats de comerços.  

La Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV) ha reafirmat el seu suport al projecte Intu Mediterrani a Paterna (l'Horta Oest) i ha traslladat als seus promotors que continuaran treballant perquè el projecte "siga considerat novament pel Consell". "La Comunitat Valenciana no pot desaprofitar inversions d'aquesta magnitud", ha subratllat.

Així ho ha indicat en un comunicat després que aquest dimecres el conseller d'Intu, Salvador Arenere, haja enviat una missiva al president de la patronal, Salvador Navarro, demanant "suport i intermediació" amb el Consell davant "el bloqueig sistemàtic i injustificat" cap al seu projecte, després de conéixer-se que Medi Ambient ha avisat d'un possible rebuig al centre "en els actuals termes plantejats pel promotor", ja que considera que el nou plantejament és "anàleg" a l'anterior.

"Els promotors d'Intu Mediterrani, el centre d'oci projectat a Paterna, poden comptar amb el suport de la CEV", ha subratllat la patronal, que ha remarcat que "la Comunitat Valenciana no pot desaprofitar inversions d'aquesta magnitud per la riquesa i pel nombre de llocs de treball que genera, tots dos necessaris per al progrés econòmic i social de la nostra Comunitat".

Per a la CEV, "són necessàries polítiques que fomenten la inversió estrangera en un marc d'estabilitat i seguretat jurídica" i, per això, ha assenyalat que continuarà treballant perquè "el projecte d'Intu, amb les adaptacions requerides, siga considerat novament pel Consell".

next