Diari La Veu del País Valencià
Tancades de l’STEPV a les seus del sindicat d’Alacant, València i Castelló
Redactaveu / València

D’aquesta manera STEPV se suma a aquesta convocatòria amb tancades a les seus del sindicat a Castelló, València i Alacant, on delegats i delegades del sindicat i tota l’afiliació “que hi vulga participar”.

Demà 10 d’abril hi ha convocades tancades als centres educatius per part de la comunitat educativa. El tancament dels delegats d’STEPV, explica el sindicat “és una acció de suport “als centres que porten dies tancats indefinidament –en referència al Cremona d’Alaquàs, i Martínez Valls i Bonavista d’Ontinyent- a proposta de la Plataforma Tots som Cremona i de la Plataforma per l’Ensenyament Públic.

Segons informa STEPV en el comunicat, aquesta proposta de tancades serveix, a més, per a escalfar motors davant la convocatòria de manifestació a València, organitzada en quatre columnes”, per a dissabte 12 d’abril a les 17.30h, en rebuig al tancament d’unitats, línies en valencià i centres i contra les retallades en ensenyament.

El Sindicat ha fet una crida a la participació de tots els centres educatius de totes les etapes educatives en aquestes convocatòries, independentment que estiguen o no afectats per la retallada d’unitats en l’arranjament escolar.

STEPV considera que “al final, les retallades en infantil acaben afectant a la llarga a totes les etapes: primària, secundària, batxillerat, FP, ensenyaments especialitzats i universitat”, per la qual cosa “cal continuar pressionant la Conselleria i el govern valencià perquè modifiquen la seua política de desmantellament dels serveis públics i de privatització galopant” de l’educació.

Comparteix

Icona de pantalla completa