Diari La Veu del País Valencià
Rescatada una dona que havia quedat atrapada dins d’un cotxe en un camp de tarongers a Alzira

Bombers dels parcs d’Alzira i Cullera han rescatat una dona d’avançada edat que es trobava atrapada dins d’un cotxe després d’haver tingut un accident i haver bolcat sobre un camp de taronges en la carretera CV-510, direcció Corbera, al terme municipal d’Alzira.

Segons han informat a EFE fonts del Consorci Provincial de Bombers de València, poc després de les 13.00 hores el telèfon d’emergències 112 ha informat d’un accident de trànsit per eixida de via d’un turisme al terme municipal d’Alzira, amb una dona atrapada a l’interior del vehicle.

Per causes no precisades, el cotxe es va eixir de la via i va bolcar en un hort de tarongers, lloc fins on van acudir els bombers, que van tardar unes dues hores a rescatar la dona.

Per part seua, des del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) han indicat a EFE que no han actuat en aquest accident de trànsit, per la qual cosa la dona va poder ser traslladada per altres mitjans a un centre sanitari o no va requerir una assistència mèdica especial.

Comparteix

Icona de pantalla completa