La Cavalcada de Reis de València limitarà el trànsit al centre de la ciutat

Els carrers s'aniran obrint al trànsit d'acord amb el ritme de la desfilada i el criteri de la Policia Local
/ València
4 gener 2019 01:00h
La desfilada partirà des de l\'avinguda de Navarro Reverter a les 18:00 hores. Imatge d\'arxiu.

El Centre de Gestió del Trànsit de l'Ajuntament de València ha establit un dispositiu especial amb motiu de la celebració de la tradicional Cavalcada de Reis d'aquest dissabte, que com és habitual limitarà el trànsit de vehicles pel centre de la ciutat i a mesura que passe la comitiva. Així mateix, amb l'objectiu de muntar les infraestructures per a l'arribada de la comitiva, el tall previst a la plaça de l'Ajuntament comença aquest divendres a les 11.00 hores, entre els carrers de la Sang i del Periodista Azzati, fins a la fi de l'esdeveniment.

Per a garantir la fluïdesa i la preparació de la convocatòria, des de les 8.00 hores fins a les 17.00 hores del dia 5 de gener estarà tallat el tram entre el pont de l'Exposició i la plaça de Saragossa, en funció de l'ocupació de les carrosses. El vial de l'Albereda, no obstant això, estarà obert al trànsit. Finalment, a partir de les 17.00 hores, aproximadament, com a conseqüència de l'itinerari de la cavalcada, es tancarà el trànsit al carrer del Marqués de Sotelo, Colón amb la Porta de la Mar, la plaça d'Alfons el Magnànim amb el Palau de Justícia, el pont del Real fins a la plaça de Tetuan, el passeig de la Ciutadella i el carrer de Sant Vicent Màrtir, des de la plaça d'Espanya fins a Sant Agustí.

Segons considere la Policia Local, també es podrien tancar al trànsit els passos inferiors de la marginal dreta de l'antic llit del riu Túria, el carrer de Guillem de Castro amb el pont de les Arts cap a la Blanqueria i els accessos al pont de Fusta, exceptuant-ne l'entrada del veïnat. Els carrers s'aniran obrint al trànsit segons el ritme de la desfilada i el criteri de la Policia Local de València, per la qual cosa es recomana seguir l'estat del trànsit en temps real a través de l'apartat de mobilitat del portal web del consistori i AppValència.

Quin serà el recorregut?

La desfilada partirà des de l'avinguda de Navarro Reverter a les 18.00 hores. Prèviament, les carrosses i els elements participants hauran efectuat la preparació i el muntatge del conjunt al passeig de l'Albereda i al pont de les Flors. Des del punt d'eixida, la cavalcada recorrerà la Porta de la Mar i els carrers del General Palanca, General Tovar, Pau i Sant Vicent, fins a arribar a la plaça de l'Ajuntament, on està previst que finalitze al voltant de les 21.30 hores. Quan arriben a la plaça de l'Ajuntament, els Reis d'Orient descendiran i accediran a l'edifici consistorial. Les carrosses continuaran per l'avinguda del Marqués de Sotelo. A més, el port acollirà també la tradicional recepció a Ses Majestats d'Orient, que està prevista a les 16.30 hores.

next