Ciutadans respon a Puig que la millor notícia de 2019 serà "l'arribada d'un govern taronja"

La síndica de Cs qualifica de "desencert" que el president ressalte "l'honradesa" del Consell en el discurs de Cap d'Any en un any marcat pels casos Alqueria i Crespo Gomar
/ València
31 desembre 2018 01:00h
Cs assegura que el "sectarisme" ha sigut el tret del Botànic durant tota la legislatura.

"El millor de l'entrada del nou any és la fi del desengany del Botànic i un nou govern amb Ciutadans (Cs) com a alternativa en les eleccions del maig vinent". Així s'ha pronunciat la síndica de Cs a les Corts Valencianes, Mari Carmen Sánchez, després del discurs de Cap d'Any del president Ximo Puig en el qual la portaveu ha trobat a faltar "una mínima autocrítica".

"Ha sigut un total desencert per part del president parlar de l'honradesa d'aquest Consell quan 2018 precisament ha estat marcat per la presumpta corrupció, tant en la Diputació de València, com en el mateix si del PSPV i Compromís", ha assenyalat Sánchez.

A més, la síndica ha retret a Puig que "esmente les famílies valencianes i els mostre el seu suport després d'haver rebutjat la proposta de Cs per a baixar l'IRPF i l'impost de successions i donacions en la Comunitat Valenciana". "Afortunadament, en 2019 la Comunitat Valenciana serà taronja i Cs sí que es preocuparà per millorar la qualitat de vida de tots els valencians, garantint la llibertat en educació i deixant a un costat el sectarisme que ha caracteritzat al govern valencià durant aquesta legislatura", ha conclòs.

next