Diari La Veu del País Valencià
La millora del transport públic, la prioritat de Podem València per a 2019

La millora i abaratiment del transport públic centrarà les prioritats polítiques de Podem València per a l’any 2019. Així es va decidir en l’Assemblea Trimestral de l’agrupació local que es va celebrar aquest divendres, en la qual es va debatre aquesta proposta dels cercles d’Extramurs, Malva-rosa i Algirós.

Segons ha informat la formació en un comunicat, a més, també es van debatre en l’assemblea el projecte ‘Pensant València’ i altres propostes relatives als moviments socials i a les actuacions necessàries en les zones deprimides dels barris de la ciutat.

‘Pensant València’ és un projecte “nascut amb l’objectiu d’elaborar un document marc que reflectisca el model de ciutat pel qual aposta Podem València a mitjà termini”. Es tracta d’un procés obert a tota la ciutadania, que ja s’està abordant el contacte amb entitats veïnals i col·lectius socials.

Tal com es va explicar en l’assemblea en el transcurs del viu debat suscitat després de la presentació del projecte, ‘Pensant València’ va més enllà de la cita electoral de maig, ja que aspira a “conformar el model de ciutat que volem durant la dècada vinent”.

A més, a proposta dels cercles d’Extramurs, Russafa, Malilla i Montolivet, es va abordar la iniciativa d’enfortir el vincle de Podem València amb el teixit associatiu dels barris, per a convidar-los a ser protagonistes de ‘Pensant València’, que pretén ser “un procés d’innovació ciutadana que transcendisca als partits polítics. Per a aquesta tasca els cercles dels barris són fonamentals com corretja de transmissió”.

Entre altres assumptes, també es va tractar la possibilitat d’identificar, per part dels cercles, les zones especialment deprimides dels barris de la ciutat per a fer d’elles zones d’intervenció prioritària.

Comparteix

Icona de pantalla completa