La casa de l'alcalde de Compromís de l'Alcúdia de Crespins, atacada amb pintura

El grup municipal de Compromís denuncia a les xarxes socials que no es la primera vegada que els "intolerants" fan malbé les propietats de membres de la coalició
/ València
30 desembre 2018 01:00h
La formació assegura que aquest "atac" és un més d\'una llista que inclou actes vandàlics, assetjament a les xarxes socials i la difusió pública de notícies falses sobre membres del col·lectiu local i del grup municipal.

La casa de l'alcalde de l'Alcúdia de Crespins (la Costera), Pepe Garrigós, ha aparegut amb pintades i amb el timbre trencat. Segons ha denunciat Compromís, no és la primera vegada que "intolerants" i "enemics de la democràcia" fan malbé propietats de membres de la coalició. 

"Condemnem l'atac patit per la casa de Pepe Garrigós i mostrem tota la nostra solidaritat al nostre company i alcalde de l'Alcúdia de Crespins", ha escrit la formació en un post de Facebook. "Sols tenim un missatge per a aquests totalitaris antidemocràtics: si els vostres únics arguments són la por i l'agressió, no teniu res. No ens feu por i no deixarem que tanqueu el nostre poble a la presó de la vostra intolerància", assegura el grup en un comunicat.

La formació assegura que aquest "atac" és un més d'una llista que inclou actes vandàlics, assetjament a les xarxes socials i la difusió pública de notícies falses sobre membres del col·lectiu local i del grup municipal. "Al nostre poble, com a molts altres, hi ha gent que sembla tenir por dels resultats de les eleccions i a la que tot li val per tal de mantenir el seu estat de poder i privilegis. Persones a les quals no els agrada que al nostre poble hi haja un partit d'esquerres, que els nostres regidors tinguen sempre les seues portes obertes per a escoltar qualsevol persona o que intentem governar per totes les persones sense tenir en compte les creences o ideologia de cadascú. Gent que no vol un poble obert i inclusiu en què el benestar de les persones siga el més important", lamenten en un comunicat.

next