Diari La Veu del País Valencià
Les grans superfícies preveuen per al 30 de desembre el millor dia de la campanya nadalenca

Aquest diumenge, 30 de desembre, les grans superfícies valencianes tornaran a obrir les seues portes i esperen que quasi un milió de clients visite les seues tendes. Així ho ha avançat l’Associació Nacional de Grans Empreses de Distribució (ANGED) en un comunicat en què ha ressaltat que la campanya de la Nit de Nadal i de Nadal ha sigut positiva en les grans superfícies valencianes. Ara preveu que la campanya de la nit de Cap d’Any i de Reis puga fer que el comerç valencià arribe a unes “magnífiques xifres de vendes”, de manera que es convertisca el 30 de desembre en “el millor dia de la campanya nadalenca”.

A més de regals, decoració i alimentació –vertaderes estreles del Nadal–, el tèxtil d’hivern ha començat a tindre una gran demanda en aquesta campanya davant l’arribada de les temperatures més baixes i dels bons preus oferits.

Segons el portaveu d’ANGED al País Valencià, Joaquín Cerveró, “la celebració de la nit de Cap d’Any ha canviat en els últims anys. Ara, les famílies i els grups d’amics es reuneixen en festes privades i prefereixen comprar productes frescos i begudes d’alta qualitat per a prendre’ls en bona companyia a les seues cases”.

D’aquesta manera, “el consum de productes com el raïm del Vinalopó es manté però creix de manera significativa el de les mandarines com a substitut. També hem notat un augment de les compres de regals típics per a l’entrada del nou any. Les vendes de raïm, mandarines i cava valencià creixeran a bon ritme, de manera que es consolidarà la positiva tendència dels últims anys”, ha afegit Cerveró.

Per al portaveu valencià d’ANGED, “l’èxit de les obertures dominicals és irrefutable. Les nostres botigues en desembre han batut rècords de visites i els festius amb obertura ja estan dins dels dies de més venda de l’any 2018, de manera s’ha donat una nova ocupació a 4.000 valencians i valencianes durant aquesta campanya”, ha conclòs.

Comparteix

Icona de pantalla completa