Diari La Veu del País Valencià
Ribera Salud destaca la visita de Barceló a l’hospital de Torrevella: La primera en quatre anys

La consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha visitat aquest dilluns l’Hospital Universitari de Torrevella (el Baix Segura), gestionat per Ribera Salud, “la primera des de feia quatre anys” per part de la Generalitat, destaca el grup hospitalari en un comunicat.

Abans de la visita, Barceló ha mantingut una reunió amb part de l’equip directiu de Torrevella Salut, en la qual s’ha repassat el balanç del Departament de Salut de Torrevella en 2018.

La trobada s’ha celebrat un mes després del segon aniversari d’aquest hospital i de les conclusions de l’informe de la Sindicatura de Comptes, organisme encarregat de controlar els comptes dels serveis públics, del qual es desprén que “Torrevella Salut és un 30% més eficient que la resta d’hospitals públics de la Comunitat, la qual cosa es tradueix en un estalvi de 45 milions d’euros a l’any per a la butxaca del ciutadà”, recorden des del grup.

El director adjunt a la gerència, José David Zafrilla, ha agraït l’interés de la consellera per acostar-se a l’hospital, conéixer el seu model de salut i acompanyar a pacients i professionals en aquestes dates. “Sens dubte, l’any acaba amb una visita institucional esperada i molt agradable com a reconeixement al treball de tot l’equip”, ha asseverat.

En la visita, la titular de Sanitat ha felicitat el Nadal a pacients i treballadors i ha estat acompanyada per la directora territorial de Sanitat d’Alacant, Encarna Llinares; el comissionat de Torrevella, José Antonio García Gómez, i una representació del comité de direcció.

Barceló ha recorregut els serveis de Diàlisi, Hospital de Dia i Hospitalització, interessant-se per la salut dels pacients i felicitant els professionals pel treball que realitzen durant aquestes dates assenyalades.

Comparteix

Icona de pantalla completa