Diari La Veu del País Valencià
El Consell estudia compensar el pesquer de Santa Pola que va deixar de treballar per rescatar 12 persones a Líbia

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha traslladat als tripulants de l’embarcació Nuestra Señora Loreto que el Consell estudia possibles compensacions econòmiques després de les pèrdues motivades pel seu “gest de solidaritat” que va permetre salvar la vida de 12 persones que navegaven en una pastera en aigües de Líbia. Un gest que, segons el mateix Puig, “enorgulleix el poble valencià”.

El secretari autonòmic d’Agricultura i Desenvolupament Rural, Francisco Rodríguez Mulero, ha acudit en representació del Consell al port de Santa Pola (el Baix Vinalopó) per a donar la benvinguda, junt amb molts veïns del municipi, a la tripulació, a la qual ha traslladat la salutació i admiració de la Generalitat.

“És un orgull estar ací i rebre Pascual Durá i la seua tripulació; he vingut en representació del Consell a rebre’ls i a expressar la nostra admiració”, ha destacat Rodríguez Mulero, qui ha ressaltat que és emocionant rebre “un grup de treballadors de Santa Pola que es juga la vida a la mar i que, a més, és gent amb cor i representa la solidaritat i esforç del poble valencià”. Rodríguez Mulero ha traslladat el suport de la Generalitat als familiars i membres de la tripulació amb el seu patró Pascual Durá al capdavant.

Comparteix

Icona de pantalla completa