Diari La Veu del País Valencià
La recepta d’À Punt contra el vestit de Pedroche, la capa de Ramón García i la Puerta del Sol

La televisió pública À Punt ha presentat aquest divendres, 21 de desembre, la campanya promocional de la retransmissió de les campanades. Des del balcó de l’Ajuntament de València, els presentadors Eugeni Alemany i Carolina Ferre, que seran els encarregats de conduir la retransmissió de la Nit de Cap d’Any, tal com ja va informar Diari La Veu, han explicat alguns dels detalls del programa que servirà per a acomiadar l’any 2018 i donar la benvinguda al 2019.

Segons han explicat els presentadors, el programa d’entreteniment començarà a les 23.00 hores i s’allargarà fins a les 00.15 hores de l’1 de gener. A banda de la retransmissió de les campanades des del rellotge de l’Ajuntament de València, l’especial serà un “contenidor de vídeos d’humor i paròdia que tindran com a referència l’engegada de la televisió”, ha explicat Alemany.

Una de les particularitats del programa serà la interacció amb els espectadors, que començarà aquest mateix divendres. Tant Alemany com Ferre han convidat els espectadors a enviar vídeos amb l’etiqueta #campanadesAMaCasa explicant com passen la Nit de Cap d’Any. L’objectiu és triar d’entre tots els vídeos una família o una colla d’amics per a passar les últimes hores de l’any amb ells. “Farem connexions amb la casa seleccionada perquè ens mostren com passen la nit de Cap d’Any”, ha dit Ferre, que ha informat que l’encarregada d’entrar a la casa de la família seleccionada serà Maria Fuster, copresentadora d’El matí À Punt. Abans del programa especial de campanades també s’emetrà una edició especial de l’espai Assumptes interns que presenta Pere Aznar.

Preguntats per les raons que haurien de fer a l’audiència valenciana acomiadar l’any en companyia d’À Punt, Carolina Ferre no ha dubtat: “Ja les he vist molts anys a la Puerta del Sol. Ara que tenim alternativa, que les puc veure amb gent més propera…, no tindria cap dubte. També triaria À Punt si jo no fóra la presentadora”. Tirant d’ironia, Eugeni Alemany ha demanat la complicitat dels teleespectadors: “Feu zàping: mireu el vestit d’aquella [en al·lusió a Cristina Pedroche], si l’altre porta capa [en referència a Ramón García], i, una vegada vist, vos quedeu amb nosaltres. Nosaltres no serà només saber com anem vestits –”que també”, ha matisat Carolina Ferre– sinó que oferirem continguts perquè la gent puga acomiadar amb diversió l’any”.

Programació nadalenca

La Colla en Ruta anticipa una completa programació prevista per À Punt per als més menuts durant el Nadal. A la parada de la Colla en Ruta aquest dissabte al Jardí de Vivers, la televisió pública amplia l’horari d’emissió de sèries, pel·lícules i programes especials per al públic més jove entre les 07.00 i les 12.00 de dilluns a divendres, des del 24 de desembre i fins al 6 de gener.

Durant els caps de setmana, a més, hi ha previstes maratons de contingut infantil des de les 07.00h fins a les 10.00h i la televisió pública també retransmetrà la Cavalcada de Reis d’Alcoi.

Comparteix

Icona de pantalla completa