Diari La Veu del País Valencià
Una pantalla de plasma per a Sandra Gómez i una regidora sense grup protagonitzen l’últim ple de l’any de València

VALÈNCIA. Aquest dijous ha començat l’últim ple municipal de l’Ajuntament de València de 2018, en què s’han aprovat els pressupostos generals de la corporació per a l’any vinent amb els vots a favor del govern de la Nau i l’abstenció del Partit Popular i de Ciutadans. Aquest ple ja ha començat amb dos fets anecdòtics: la pantalla de plasma de la regidora del PSPV Sandra Gómez i l’acta de la regidora María Dolores Jiménez.

La portaveu del PSPV ha estat present a l’hemicicle a través d’una pantalla i mitjançant una connexió virtual, després que el passat cap de setmana fóra atacada per dos gossos considerats de raça potencialment perillosa mentre passejava el seu gos. Així, la regidora, ara de baixa i des de la seua casa a l’espera de recuperar-se, ha sigut autoritzada per a participar a distància a la sessió plenària.

L’altra anècdota del dia ha estat protagonitzada per la regidora María Dolores Jiménez, que ha sigut designada com a regidora no adscrita després de la polèmica que la va fer abandonar Ciutadans per desavinences amb el partit. Jiménez ha indicat al líder de la seua exformació, Fernando Giner, que deixe de reclamar-li l’acta de regidora, perquè no la donarà. Així mateix, ha afirmat que “l’han obligada a abandonar” i que des de fa “dues setmanes” el seu exgrup municipal no la deixa accedir al seu ordinador i als seus documents.

Comparteix

Icona de pantalla completa